Miért vásároljam meg az Oktatói tagságot?

Az oldalon megtalálható anyaggal igyekeztem a lényegre koncentrálni és hasznos tudást nyújtani. Nem akarom az idődet húzni, ezért a leckéket úgy állítottam össze, hogy a mindennapokban azonnal használható tudás birtokosa legyél. A klubtagság árát 1 évre 1 összegben fizeted és ezért cserébe korlátlanul megtekintheted a tananyagot és igénybe veheted a telefonos és levelezős segítséget. Tulajdonképen egy folyamatosan bővülő digitális mankót és svájci bicskát kapsz, amihez a tagsági idő alatt hozzáférsz.

Miért jött létre az Oktatói tagság?

Minden ember egyéni képességekkel rendelkezik és más-más ütemben tudja elsajátítani az elhangzottakat. Az Oktatói tagság segítségével a felhasználók a saját haladási ütemüknek megfelelően tanulják az anyagot. Ebben van nagy segítségükre, hogy a leckéket újra és újra visszanézhetik.

A regisztrációt követően mennyi ideig kapok hozzáférést a leckékhez?

A leckesorozatokhoz 6 hónap hozzáférést biztosítok, amit az idő lejárta után meg tudsz újítani.

Mennyibe kerül az Oktatói tagság?

Az Oktatói klubtagság díja 6 hónapra 12.180 Ft költséggel jár.

Megrendeltem a tagságot, mégsem tudom használni! Miért?

Ellenőrizd email fiókodat, mert a befizetést követően 24 órán belül küldöm a felhasználónevedet és jelszavadat. Miután a bankszámlámra megérkezett az Oktatói tagság ellenértéke, azonnal hozzáférést biztosítok a leckékhez.

Hogyan férek hozzá a leckékhez?

A leckéket a tagi oldal védett részén éred el, ahova a saját felhasználóneveddel és jelszavaddal tudsz belépni. Nagyon fontos, hogy levélen keresztül soha nem küldök leckéket!

Milyen gyakorisággal kerülnek fel a leckék?

Folyamatosan bővítem az elérhető tartalmat. Konkrét idősáv nincs a leckék várható feltöltéséről.

Hogyan épülnek fel a leckék?

Minden lecke elméleti és gyakorlati elemekből áll. Először megbeszéljük a lecke tartalmát, utána a megbeszélteket a gyakorlatban is kipróbáljuk.

Mit tartalmaznak a leckék?

Az oktatói tapasztalatom alapján nem tudjuk 20 percnél tovább fenntartani a figyelmünket, ezért minden leckét több kisebb, könnyen megtanulható részre bontottam. A leckék ismételt feldolgozása egyszerűbb és hatékonyabb. Minden leckéhez tartozik videó, ugyanakkor a tényleges gyakorlást igénylő anyagoknak elkészítettem a szöveges változatát is.